Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8105
Назва: Технохімічний контроль виробництва м'ясної промисловості
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Alexander
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Технохімічний контроль виробництва м'ясної промисловості : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "бакалавр", освітньої спеціальності 181-"Харчові технології" денної форми навчання / уклад : О. О. Стріха, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2020. 80 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8105
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnokhimichnyi kontrol.pdf914,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.