Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8424
Назва: The development of the baking industry in Ukraine
Інші назви: Розвиток хлібопекарської галузі в Україні
Автори: Ганніченко, Тетяна Анатоліївна, науковий керівник
Hannichenko, Tetyana, scientific director
Korniienko, K.
Корнієнко, К.
Ключові слова: хлібопекарська промисловість
хліб
хлібобулочні вироби
їжа
baking industry
bread
bread products
food
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті було розглянуто особливості та проблеми розвитку хлібопекарської промисловості,а також спосіб вирішення цих проблем
The article deals with peculiarities and problems of baking industry development and the way to solve these problems.
Опис: Korniienko K. The development of the baking industry in Ukraine = Розвиток хлібопекарської галузі в Україні // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 72-75.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8424
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2020
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
72-75.pdf290,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.