Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8760
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурковська, Алла Валентинівна-
dc.contributor.authorBurkovska, Alla-
dc.contributor.authorБурковська, Анна Іванівна-
dc.contributor.authorBurkovskaia, Anna-
dc.date.accessioned2021-03-11T10:59:40Z-
dc.date.available2021-03-11T10:59:40Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8760-
dc.descriptionБурковська А. В., Бурковська А. І. Концептуальні засади системи HACCP як інструменту управління безпекою харчової продукції // Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки : матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції, 17-18 жовтня 2019 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2019. С. 15-18.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleКонцептуальні засади системи HACCP як інструменту управління безпекою харчової продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті (Факультет менеджменту)
Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки - 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15-18.pdf131,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.