Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/930
Назва: Виробництво органічної продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності АПК
Производство органической продукции как фактор повышения конкурентоспособности АПК
Organic production as a factor improve the competitiveness of agribusiness
Автори: Христенко, Ольга Андріївна
Христенко, Ольга Андреевна
Khristenko, Olga
Ключові слова: Конкурентоспроможність
органічна продукція
глобалізація
Конкурентоспособность
органическая продукция
глобализация
Competitiveness
organic products
globalization
Дата публікації: 2012
Видавництво: Миколаївський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Христенко О. А. Виробництво органічної продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності АПК / О. А. Христенко // Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 10 – 11 жовтня 2012 р. : тези допов. – Миколаїв : МДАУ, 2012. – С. 24-26.
Короткий огляд (реферат): Обгрунтовано переваги виробництва органічної продукції. Визначено необхідність наявності товаровиробників екологічно чистої продукції.
Обоснованы преимущества производства органической продукции. Определена необходимость наличия товаропроизводителей экологически чистой продукции.
The advantage of organic production. Definitely need for producers of environmentally friendly products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/930
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АПК.docx15,25 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.