Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9314
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorЗайцев, С. М.-
dc.contributor.authorZaytsev, S.-
dc.date.accessioned2021-05-21T11:34:23Z-
dc.date.available2021-05-21T11:34:23Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9314-
dc.descriptionЗайцев С. М. Удосконалення технологічних процесів виробництва томатів консервованих // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 81uk_UA
dc.description.abstractУ статті освітленні основні технологічні етапи які проходять плоди томату як сировина - до готової продукції. Наведені приклади основних показників якості сировини. Крім того наведено деякі критерії через які томати втрачають свою якість.uk_UA
dc.description.abstractIn the article illumination the basic technological stages pass that garden-stuffs of tomato as raw material - to the prepared products. Examples of basic indexes of quality of raw material are made. In addition some criteria over are brought through what tomatoes lose the quality.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтоматuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectстандарт Україниuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectконсервована продукціяuk_UA
dc.subjecttomatouk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectstandard of Ukraineuk_UA
dc.subjectraw materialuk_UA
dc.subjectcanned productsuk_UA
dc.titleУдосконалення технологічних процесів виробництва томатів консервованихuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of technological processes of production of tomatoes canneduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
81-87.pdf383,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.