Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9353
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKyrychenko, Viktor, scientific director-
dc.contributor.authorРотар, Б. С.-
dc.contributor.authorRotar, B. S.-
dc.date.accessioned2021-05-26T09:32:25Z-
dc.date.available2021-05-26T09:32:25Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9353-
dc.descriptionРотар Б. С. Структура стада та план опоросів як показники інтенсивності технології ведення галузі свинарства // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 205-209.uk_UA
dc.description.abstractВивчено структуру стада свиней та план опоросів господарства. Встановлено, що існуюча структура стада свиней ФОП «Сагун В. В.» задовольняє вимогам, що пред’являються до господарств з інтенсивною технологією ведення галузі свинарства.uk_UA
dc.description.abstractThe structure of the herd of pigs and the farm farrowing plan were studied. It is established that the existing structure of pigs of the pig FOP “Sagun V. V.” satisfies the requirements for farms with intensive pig-breeding technology.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectосновні свиноматкиuk_UA
dc.subjectкнури-плідникиuk_UA
dc.subjectструктура стадаuk_UA
dc.subjectплан опоросуuk_UA
dc.subjectmain sowsuk_UA
dc.subjectbrood boarsuk_UA
dc.subjectherd structureuk_UA
dc.subjectfarrowing planuk_UA
dc.titleСтруктура стада та план опоросів як показники інтенсивності технології ведення галузі свинарстваuk_UA
dc.title.alternativeThe heritage structure and the lawying plan as indicators of the intensity of the pigling industry technologyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
205-209.pdf436,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.