Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9466
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorАрхіпов, Я. О.-
dc.contributor.authorArkhipov, J.-
dc.date.accessioned2021-06-02T08:45:12Z-
dc.date.available2021-06-02T08:45:12Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9466-
dc.descriptionАрхіпов Я. О. Технологічні особливості дослідження якості насіння ріпаку при прийманні // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 16-22.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectякість насінняuk_UA
dc.subjectглюкозинолатиuk_UA
dc.subjectГМОuk_UA
dc.subjectстандартuk_UA
dc.subjectолійністьuk_UA
dc.subjectseed qualityuk_UA
dc.subjectglucosinolatesuk_UA
dc.subjectGMOuk_UA
dc.subjectstandarduk_UA
dc.subjectoil contentuk_UA
dc.titleТехнологічні особливості дослідження якості насіння ріпаку при прийманніuk_UA
dc.title.alternativeTechnological features of research of rape seed quality at receiptuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16-22.pdf637,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.