Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9466
Назва: Технологічні особливості дослідження якості насіння ріпаку при прийманні
Інші назви: Technological features of research of rape seed quality at receipt
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Архіпов, Я. О.
Arkhipov, J.
Ключові слова: якість насіння
глюкозинолати
ГМО
стандарт
олійність
seed quality
glucosinolates
GMO
standard
oil content
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Опис: Архіпов Я. О. Технологічні особливості дослідження якості насіння ріпаку при прийманні // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 16-22.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9466
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16-22.pdf637,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.