Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9486
Назва: Технологічні особливості дослідження якості зерна кукурудзи на експорт
Інші назви: Technological features of research of quality of grain of corn are on an export
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Волков, М. О.
Volkov, М.
Ключові слова: зерна кукурудзи
якість зерна
аналіз
вимоги
стандарти
grains of corn
quality of grain
analysis
requirements
standard
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено та проаналізовано показники якості зерна кукурудзи на експорт та особливості їх визначення. Описано мінімальні вимоги країн імпортерів для продовольчої та фуражної кукурудзи. Проаналізовано технологію проведення випробувань відповідно до вимог міжнародних стандартів.
In the article investigational and the indexes of quality of grain of corn are analysed on an export and features of their determination. The minimum requirements of countries of importers are described for a food and feed-stuff corn. Testing technology is analysed in accordance with the requirements of international standards.
Опис: Волков М. О. Технологічні особливості дослідження якості зерна кукурудзи на експорт // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 41-47.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9486
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
41-47.pdf455,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.