Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9554
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorКружкова, В. Я.-
dc.contributor.authorKruzhkova, V.-
dc.date.accessioned2021-06-07T10:58:21Z-
dc.date.available2021-06-07T10:58:21Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9554-
dc.descriptionКружкова В. Я. Використання сертифікаційних схем вирощування посадкового матеріалу суниці садової // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 91-95.uk_UA
dc.description.abstractУ статті досліджено та проаналізовано основні вимоги до якості суниці, законодавчу базу та відповідні документи, визначені сертифікаційні схеми вирощування посадкового матеріалу суниці садової.uk_UA
dc.description.abstractThe article investigates and analyzes the main requirements for the quality of strawberries, the legislative framework and relevant documents, certain certification schemes for growing planting material of strawberries.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectсертифікати якостіuk_UA
dc.subjectсертифікаційні схемиuk_UA
dc.subjectсуниця садоваuk_UA
dc.subjectпосадковий матеріалuk_UA
dc.subjectproduct qualityuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectquality certificatesuk_UA
dc.subjectcertification schemersuk_UA
dc.subjectgarden strawberriesuk_UA
dc.subjectplanting materialuk_UA
dc.titleВикористання сертифікаційних схем вирощування посадкового матеріалу суниці садовоїuk_UA
dc.title.alternativeStandardized requirements for the quality of strawberriesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
91-95.pdf389,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.