Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9648
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorФілоненко, О. М.-
dc.contributor.authorFilonenko, О.-
dc.date.accessioned2021-06-14T08:27:14Z-
dc.date.available2021-06-14T08:27:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9648-
dc.descriptionФілоненко О. М. Технологічні особливості дослідження якості зерна сої на експорт // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 245-250.uk_UA
dc.description.abstractУ статті досліджено та проаналізовано показники якості зерна сої на експорт. Описано мінімальні вимоги країн імпортерів для зернобобової культури - сої. Проаналізовано технологію проведення випробувань відповідно до вимог міжнародних стандартів.uk_UA
dc.description.abstractIn the article investigational and the indexes of quality of grain of soy are analysed on an export. The minimum requirements of countries of importers are described for a leguminous culture - soy. Testing technology is analysed in accordance with the requirements of international standards.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectякість зернаuk_UA
dc.subjectекспортuk_UA
dc.subjectстандартuk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectquality of grainuk_UA
dc.subjectexportuk_UA
dc.subjectstandarduk_UA
dc.subjectsoyuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.titleТехнологічні особливості дослідження якості зерна сої на експортuk_UA
dc.title.alternativeTechnological features of research of quality of grain of soy are on an exportuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
245-250.pdf390,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.