Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9943
Назва: Глобалізаційні виклики та конкурентоспроможність персоналу підприємства
Інші назви: Globalization challenges and competitiveness of the enterprise’s personnel
Автори: Зелінська, Г. О.
Андрусів, У. Я.
Zelinska, H.
Andrusiv, U.
Ключові слова: розвиток
соціальна складова
підприємство
персонал
інновація
конкурентоспроможність
глобалізація
потенціал
development
social component
enterprise
personnel
innovation
competitiveness
globalization
potential
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Зелінська Г. О., Андрусів У. Я. Глобалізаційні виклики та конкурентоспроможність персоналу підприємства // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2021. Вип. 2(110). С. 29-36.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено окремі аспекти соціальної складової персоналу в умовах інноваційного розвитку підприємства, посилення глобалізаційних викликів, які стоять перед економікою України. Обґрунтовано, що у сучасних умовах діяльності підприємства назріла проблема стійкості персоналу. Визначено можливість розгляду даного питання через такі компоненти, як мотиваційна, управлінська та суспільна. Визначено, що конкурентоспроможність персоналу є визначним чинником у формуванні конкурентних переваг будь-якого підприємства. Доведено, що освіта та професійний розвиток персоналу стають домінуючими чинниками формування конкурентних переваг підприємств агропромислового комплексу.
The article examines certain aspects of the social component of personnel in the context of the innovative development of an enterprise, the strengthening of globalization challenges the Ukrainian economy faces. It is substantiated that in the modern conditions of the enterprise the problem of personnel sustainability is ripe. The possibility of considering this issue through such components as motivational, managerial and public has been determined. It is determined that the competitiveness of staff is a significant factor in shaping the competitive advantages of any enterprise. It has been proved that education and professional development of personnel are becoming the dominant factors in the formation of competitive advantages of enterprises in the agro-industrial complex.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9943
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2021. - Вип. 2 (110)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n110v2r2021zelinska.pdf302,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.