Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9956
Назва: Рослинні компоненти у технології виробництва м’ясопродуктів
Інші назви: Vegetable components in technology production of meat products
Автори: Шлапак, Г. В.
Агунова, Л. В.
Азарова, Н. Г.
Shlapak, G.
Agunova, L.
Azarova, N.
Ключові слова: кускус
посічені напівфабрикати
фрикадельки
функціонально-технологічні показники
органолептична оцінка
couscous
chopped semi-finished products
functional and technological indicators
meatballs
organoleptic assessment
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Шлапак Г. В., Агунова Л. В., Азарова Н. Г. Рослинні компоненти у технології виробництва м’ясопродуктів // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2021. Вип. 2 (110). С. 95-103.
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовано і експериментально доведено можливість використання крупи кускус в технології виробництва посічених напівфабрикатів. За результатами дослідження функціонально-технологічних і органолептичних показників модельних фаршів встановлено, що до рецептури фрикадельок із яловичини і свинини раціонально вносити не більше 9 % підготованої крупи кускусу. За показниками якості напівфабрикати відповідають вимогам діючої нормативної документації.
The article substantiates and experimentally proves the possibility of using couscous groats in the technology for the production of chopped semi-finished products. As a result of the study of the functional, technological and organoleptic indicators of model minced meat, it was found that it is rational to add no more than 9% of prepared couscous groats to the recipe for beef and pork meatballs. The quality indicators of semi-finished products comply with the requirements of the current regulatory documentation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9956
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2021. - Вип. 2 (110)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n110v2r2021shlapak.pdf797,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.