Перегляд зібрання за групою - Автори Шевчук, Наталя Петрівна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 13 до 32 із 52 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021А. с. 103465. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва варених ковбасСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Підпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2023Біологічно активні речовини в харчових технологіяхПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla
2022Виробнича (переддипломна) практикаПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2023Виробнича практикаТрибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Савінок, Оксана Миколаївна; Savinok, Oksana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Каницька, Ірина Вікторівна; Kanytska, Iryna
2017Генезис української червоної молочної породиШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2021Дизайн страв та кондитерських виробівСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2022Дизайн страв та кондитерських виробівСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2023Дизайн страв та кондитерських виробівШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla
2022Кулінарна етнологіяШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2023Кулінарна етнологіяШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2022Кухні країн світуШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla
2020Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва варених ковбасСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Підпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2021Організація виробництва в закладах харчуванняСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2022Організація виробництва в закладах харчуванняСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2023Основи фізіології харчуванняПшиченко, Вікторія Вікторівна; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2019Особливості методів підбору в період створення української червоної молочної породиПідпала, Тетяна Василівна; Шевчук, Наталя Петрівна; Pidpala, Tetyana; Shevchuk, Natalya
2021Особливості регресійної залежності ознак у корів голштинської породи різної селекціїПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Зайцев, Євгеній Миколайович; Zaycev, Evgeniy
2018Оцінка високопродуктивних родин української червоної молочної породиПідпала Тетяна Василівна, науковий керівник; Podpalaya Tatiana, scientific director; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2020Оцінка методів підбору при виведенні та удосконаленні української червоної молочної породи великої рогатої худобиПідпала, Тетяна Василівна, науковий керівник; Podpalaya, Tatiana, scientific director; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2019Оцінка інбридингу в різні етапи виведення української червоної молочної породи великої рогатої худобиПідпала, Тетяна Василівна; Шевчук, Наталя Петрівна; Pidpala, Tetyana; Shevchuk, Natalya