Перегляд зібрання за групою - Автори Pіdpala, Tetyana

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Вплив параметрів технологічного процесу на органолептичні показники виробів із шпикуСтріха, Людмила Олександрівна; Підпала, Тетяна Василівна; Strikha, Ludmila; Pіdpala, Tetyana
2018Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинцівСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Підпала, Тетяна Василівна; Pіdpala, Tetyana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2017Оцінка впливу технології виробництва на показники мясних січених заморожених напівфабрикатівСтріха, Людмила Олександрівна; Підпала, Тетяна Василівна; Сморочинський, Олександр Михайлович; Strikha, Ludmila; Pіdpala, Tetyana; Smoroshinskiy, Oleksandr
2018Продуктивні, відтворювальні та адаптаційні властивості корів голштинської породи різних лінійПідпала, Тетяна Василівна; Крамаренко, Олександр Сергійович; Зайцев, Євгеній Миколайович; Подпалая, Татьяна Васильевна; Крамаренко, Александр Сергеевич; Зайцев, Евгений Николаевич; Pіdpala, Tetyana; Kramarenko, Aleksandr; Zaycev, Evgeniy