Перегляд зібрання за групою - Автори Ulevich Olena, scientific director

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Біотехнологічні особливості отримання кисломолочних продуктів на основі коров’ячого та козиного молокаЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Романько, Р.
2021Дослідження ефективності іммобілізації клітин пробіотичних мікроорганізмівЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Луговий Сергій Іванович, науковий керівник; Lugovoy Sergey, scientific director; Зубченко, В. О.
2023Особливості біотехнології виготовлення сиру брі (brie) з використанням цвілевих грибів роду Penicillium CandidumЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Пехлак, К.
2023Оцінка біотехнологічного способу впливу бактеріальних препаратів прямого внесення на вихід та якість сирів голландської групиЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Черненко, А.
2021Порівняльний аналіз ефективності методів зберігання вітамінів у харчових продуктахЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Іванов, О. А.
2021Порівняльний аналіз мікробіологічних способів визначення якості молока і молочнокислих продуктівКрамаренко Сергій Сергійович, науковий керівник; Kramarenko Sergej, scientific director; Юлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Осіпов, Д. О.
2021Сучасні методи визначення мікроорганізмів та їх метаболітів у харчових продуктахЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich Olena, scientific director; Меньшакова, Л. А.