Перегляд зібрання за групою - Автори Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 14 із 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018ВИКОРИСТАННЯ ЯЛОВИЧИНИ ОДЕРЖАНОЇ ВІД ТВАРИН РІЗНИХ ВАГОВИХ КОНДИЦІЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Сіра, Ю.В.
2018ВИКОРИСТАННЯМ М’ЯСА РІЗНОЇ ВИДОВОЇ НАЛЕЖНОСТІ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Сморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник; Кушнір, А.В.; Коваленко, Р.С.
2018ВПЛИВ МАТЕРИНСЬКОЇ СПАДКОВОСТІ НА ІНТЕНСИВНІСТЬ РОСТУ БУГАЙЦІВСморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник; Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Мартиненко, Ю.О.; Плютенко, А.А.
2018ВПЛИВ ПОКАЗНИКІВ ЯЛОВИЧИНИ НА ВИХІД І ЯКІСТЬ ВАРЕНИХ КОВБАСПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Покотилова, Г.П.
2017ЗАБІЙНІ ПОКАЗНИКИ ТА МОРФОЛОГІЧНИЙ СКЛАД ТУШ БУГАЙЦІВ МОЛОЧНИХ ПОРІДПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Косс, О.М.
2018ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ З М’ЯСА ПТИЦІСморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник; Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Мащенко, І.О.; Кривошеєва, Я.В.
2018ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС З ВРАХУВАННЯМ ОСОБЛИВОСТЕЙ СИРОВИНИПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Подгурська, О.К.
2017ОЦІНКА ШКІРЯНОЇ СИРОВИНИ БУГАЙЦІВ МОЛОЧНИХ ПОРІДПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Співак, М.І.
2018ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВИГОТОВЛЕННЯ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАСПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Трембалюк, А.В.
2018ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА НАПІВСИНТЕТИЧНИХ КОВБАСНИХ ОБОЛОНОКСморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник; Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Тригубко, А.С.; Лебедєв, О.В.
2018ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ЛІНІЇПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Ревков, С.І.
2018УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ВАРЕНИХ КОВБАСПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Волкова, І.Г.
2018УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАССморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник; Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Артюх, І.О.; Швець, Г.О.
2018ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАС ЗАЛЕЖНО ВІД СПОСОБУ ВИГОТОВЛЕННЯПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Шпота, Р.В.