Перегляд зібрання за групою - Автори Strikha, Ludmila, scientific director

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 28  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017АНАЛІЗ ВИМОГ ДСТУ ISO/IEC 17025 ДО ВИПРОБУВАЛЬНИХ ЛАБОРАТОРІЙСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Ткаченко, М.В.
2018АНАЛІЗ НЕБЕЗПЕЧНИХ ФАКТОРІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАССтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Песчаненко, О.В.
2017ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ, ВИЗНАЧЕНІ ЗАКОНОМ УКРАЇНИ «ПРО МЕТРОЛОГІЮ ТА МЕТРОЛОГІЧНУ ДІЯЛЬНІСТЬ»Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Давиденко, О.О.
2020Визначення значимості небезпек та встановлення контролюючих дій при виробництві хлібаСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha, Ludmila, scientific director; Собчук, Ю. В.; Sobshuk, J.
2018ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН У ВИРОБНИЦТВІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАССтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Павленко, Є.О.
2018ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНУ І ФЕРМЕНТАТИВНО ОБРОБЛЕНОГО ГІРЧИЧНОГО ПОРОШКУ У СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБАХСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Дубовик, А.О.; Гордєєв, С. Ю.
2018ВИРОБНИЦТВО ВАРЕНИХ КОВБАС З ДОДАВАННЯМ МИГДАЛЮСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Павлова, І.В.
2018ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСУ КУТЕРУВАННЯ НА ФІЗИКО- ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Дядій, А.С.
2018ВПЛИВ СПОСОБУ ПРИГОТУВАННЯ ФАРШУ НА ПОКАЗНИКИ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Танасов, В.С.
2017Впровадження елементів системи НАССР при виробництві хліба із житнього борошнаСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Ткаченко, М. В.; Tkachenko, M.
2021Дослідження якісних показників варених ковбас, збагачених рослинною сировиноюСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha, Ludmila, scientific director; Вороніна, В. В.; Voronina, V.
2017МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ЧИСЛА ПАДІННЯ ЗЕРНА ТА БОРОШНАСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Котовенко, Г.В.
2017МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Дишлюк, С. В.
2018ОПТИМІЗАЦІЯ ПАРАМЕТРІВ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА М ’ ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Гутченко, Г.А.
2017Оцінка кількісних показників варених ковбас, виготовлених на основі одного фаршуСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Хомик, О. В.; Khomyk, O.
2018ОЦІНКА М’ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ЧИСТОПОРІДНИХ І ПОМІСНИХ БУГАЙЦІВСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Рикова, Д.К.
2020Оцінка м’ясної продуктивності чистопородних і помісних бугайцівСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha, Ludmila, scientific director; Шапошнік, В. Г.; Shahjshnik, V.
2020Оцінка органолептичних та фізико-хімічних показників йогуртів за дескрипторно-профільним методомСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha, Ludmila, scientific director; Крамар, В. П.; Kramar, V.
2020Оцінка показників вареної ковбаси з додаванням молочно-білкового концентратуСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha, Ludmila, scientific director; Манзюк, Д. О.; Manzyk, D.
2020Оцінка показників свинини різної якостіСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha, Ludmila, scientific director; Діброва, А. В.; Dibrova, A.; Єрємєєва, С. І.; Eremeeva, S.