Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041
Назва: Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 3
Автори: Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 3 : метод. реком. для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти СВО «Бакалавр» освітньої спеціальності 181 «Харчові технології», денної форми навчання / уклад. : Г. А. Данильчук, А. В. Зюзько, О. І. Петрова, Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 52 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10041
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi-3.pdf446,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.