Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Маркетингова діяльність готелю (на прикладі «Нікотель» м. Миколаїв)Червен Іван Іванович, науковий керівник; Cherven Ivan, scientific director; Кравченко, К. Ю.; Kravchenko, K.
2023Організація сервісної діяльності на прикладі готелю «Palace Ukraine» м. МиколаївБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Клименко, Т. І.; Klymenko, T. I.
2023Розробка фірмового стилю ресторану (на прикладі ресторану «Scorini» м. Южноукраїнськ Вознесенського району Миколаївської області)Павлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Тифанюк, І. В.; Tifanyuk, I.
2023Розробка маркетингової цінової політики в закладах готельно-ресторанної сфери (на прикладі «Hotel Moderno Kolejowa» м.Познань, Польща)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Парфірова, А. А.; Parfirova, A.
2023Використання смарт-технологій у функціонуванні ресторанів (на прикладі мережі ресторанів швидкого харчування «МакДональдс»)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Буряк, А. С.; Buryak, A.
2023Маркетингова діяльність готелю (на прикладі готелю «Park House», м. Кривий Ріг Дніпропетровської області)Іваненко Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko Tetyana, scientific director; Задорожня, К. Ю.; Zadorozhnya, K.