Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10348
Назва: Технологія виробництва йогуртів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ»
Автори: Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник
Tribrat Ruslan, scientific director
Крамаренко Олександр Сергійович, науковий керівник
Kramarenko Alexander, scientific director
Артеменко, А. О.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Артеменко А. О. Технологія виробництва йогуртів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. кер. : Р. О. Трибрат, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 81 с.
Короткий огляд (реферат): Практичне значення. Отримані результати дозволять проводити більш науково обґрунтовані заходи, щодо контролю якості виробництва йогуртів, що пов’язано з неякісною сировиною, її фальсифікацією, порушенням технології виготовлення молочних продуктів тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10348
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Артменко.pdf1,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.