Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10349
Назва: Технологія виробництва пельменів в умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. Миколаїв
Автори: Підпала Тетяна Василівна, науковий керівник
Podpalaya Tatiana, scientific director
Бадюл, Д. М.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Бадюл Д. М. Технологія виробництва пельменів в умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 56 с.
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми кваліфікаційної дипломної роботи полягає в тому, що значно збільшився попит пересічного споживача на такі продукти харчування, як напівфабрикати. Вони виготовляються з натуральної сировини, швидкі у приготуванні, смачні та поживні. Мета досліджень: порівняльна оцінка виготовлення пельменів різними способами. Для розкриття теми кваліфікаційної дипломної роботи виконувалися наступні завдання: вивчити асортимент напівфібрикатів; дослідити технологію виробництва і обладнання пельменної лінії; визначити якісні показники готового продукту. Об’єктом досліджень були технологічні процеси виготовлення пельменів машинним та ручним спсобами. Предметом досліджень були параметри сировини, готової продукції, а також органолептичні показники якості пельменів. У роботі вивчено і проаналізовано асортимент напівфабрикатів, технологічне обладнання для виготовлення пельменів, наведено характеристику та якісні показники пельменів, які виготовлені з використанням механізованої пельменної лінії та ручним способом. Вивчення та аналіз технологічних процесів, а саме: приготування тіста, приготування фаршу, фомування, заморожування, розфасовування і пакування пельменів проводилося методом спостереження і порівняння механізованого та ручного способів виготовлення. Викладені висновки щодо технологічних етапів виробництва пельменів з використанням механізованої пельменної лінії та ручним способом вказують на можливість поліпшити санітарно-гігіенічний стан, збільшити вихід готової продукції та підвищити продуктивність праці робітників. Зазначені пропозиції вказують на результати виробництва пельменів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10349
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бадюл.pdf480,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.