Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10351
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТрибрат Руслан Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTribrat Ruslan, scientific director-
dc.contributor.advisorДанильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorDanylchuk Galina, scientific director-
dc.contributor.authorБойко, А. В.-
dc.date.accessioned2021-11-23T09:29:46Z-
dc.date.available2021-11-23T09:29:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБойко А. В. Технологія виробництва рубаних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського району : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Р. О. Трибрат, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10351-
dc.description.abstractДослідження проводились в умовах ТОВ ВЗП «Еліка». Вивчено та проаналізовано асортимент готової продукції, технологічні схеми виробництва рубаних напівфабрикатів, технологічні лінії і обладнання в м’ясному цеху, потребу в сировині та допоміжних матеріалах для їх виробництва, технохімічний контроль і управління якістю та безпекою на підприємстві, гігієну і санітарію підприємства. Визначена економічна ефективність виробництва рубаних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «Еліка».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва рубаних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського районуuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бойко.pdf558,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.