Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10353
Назва: Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв
Автори: Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha Ludmila, scientific director
Петренко, В. А.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Петренко В. А. Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с.
Короткий огляд (реферат): Завдання досліджень: проаналізувати діючу на підприємстві технології виготовлення напівкопчених ковбас, провести розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, встановити вихід готової продукції, провести оцінку якості ковбас, опрацювати вибірковий матеріал методом варіаційної статистики та визначити економічну ефективність досліджень. Встановлено, що напівкопчена ковбаса «Українська», виготовлена за традиційною технологією термообробки та рецептурою мала кращі якісні показники та була найбільш придатною для зберігання порівняно з ковбасами виробленими за інтенсивною технологією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10353
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Галаєва.pdf491,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.