Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10354
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПідпала Тетяна Василівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPodpalaya Tatiana, scientific director-
dc.contributor.authorДоля, К. В.-
dc.date.accessioned2021-11-23T09:49:47Z-
dc.date.available2021-11-23T09:49:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДоля К. В. Технологія виробництва питного молока в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУДДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10354-
dc.description.abstractЗавдання досліджень: оцінити діючі на підприємстві технології виробництва питного молока; провести продуктовий розрахунок питного молока; визначити вплив параметрів технологічних процесів на якість питного молока; провести оцінку якості питного молока та визначити економічну ефективність досліджень. У результаті досліджень оцінено діючі технології виробництва питного молока, досліджено органолептичну оцінку досліджуваного продукту, визначено економічну ефективність досліджень. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва питного молока в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУДДЕВЕЛОПМЕНТ»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Доля.pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.