Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10355
Назва: Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв
Автори: Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha Ludmila, scientific director
Єліневський, В. В.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Єліневський В. В. Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 64 с.
Короткий огляд (реферат): Завдання досліджень: проаналізувати діючу на підприємстві технологію варених ковбас, провести розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, встановити вихід готової продукції, провести оцінку якості ковбас, опрацювати вибірковий матеріал методом варіаційної статистики та визначити економічну ефективність досліджень. Встановлено, що сирокопчені ковбасні вироби при інтенсивному способі виготовлення характеризувались мали кращі якісні та кількісні показники. При замочуванні ковбасних оболонок у розчині консервантів подовжується строк зберігання виробів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10355
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єліневський.pdf701,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.