Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10361
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТрибрат Руслан Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTribrat Ruslan, scientific director-
dc.contributor.advisorКрамаренко Олександр Сергійович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKramarenko Alexander, scientific director-
dc.contributor.authorЗдоровець, М. В.-
dc.date.accessioned2021-11-23T13:50:08Z-
dc.date.available2021-11-23T13:50:08Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЗдоровець М. В. Технологія виробництва панірованих напівфабрикатів в умовах умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Р. О. Трибрат, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10361-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва панірованих напівфабрикатів в умовах умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Здоровец.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.