Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10363
Назва: Технологія виробництва голубців в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаїв
Автори: Petrova Olena, scientific director
Петрова Олена Іванівна, науковий керівник
Кужілко, А. П.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Кужілко А. П. Технологія виробництва голубців в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 69 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній дипломній роботі здійснено аналіз сучасного стану виробництва голубців; представлено огляд асортименту голубців; визначені вимоги до сировини та сформовані вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників якості голубців. Також описано технологію виробництва голубців та складено технологічну систему виробництва
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10363
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кужилко.pdf784,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.