Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10364
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПідпала Тетяна Василівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPodpalaya Tatiana, scientific director-
dc.contributor.authorЛуценко, І. Г.-
dc.date.accessioned2021-11-24T07:53:24Z-
dc.date.available2021-11-24T07:53:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛуценко І. Г. Технологія виробництва Бірміксу в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10364-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній дипломній роботі здійснено аналіз сучасного стану виробництва бірміксів; представлено огляд асортименту бірміксів; визначені вимоги до сировини та сформовані вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників якості бірміксу з вишневим соком; розраховано необхідну добову продуктивність цеху із виробництва бірміксу з вишневим соком. Також описано технологію виробництва бірміксу з вишневим соком та складено технологічну схему виробництва. Розраховано витрати сировини для виробництва бірміксу з вишневим соком та його енергетичну цінність. Складена машинно-апаратурна схема виробництва бірміксу з вишневим соком та підібране технологічне обладнання. Складені схеми технохімічного та мікробіологічного контролю виробництва бірміксу з вишневим соком та визначені мікробіологічні показники сировини та готової продукції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва Бірміксу в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЛУЦЕНКО.pdf596,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.