Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10379
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНежлукченко, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorNezhlukchenko, Tetiana-
dc.contributor.authorЛихач, Вадим Ярославович-
dc.contributor.authorLikhach, Vadym-
dc.date.accessioned2021-11-25T11:43:25Z-
dc.date.available2021-11-25T11:43:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationІнноваційні технології виробництва продукції тваринництва : метод. реком. до виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної та освітньо-наукової програм СВО "Магістр" освітньої спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми навчання / уклад. : Т. І. Нежлукченко, В. Я. Лихач. Миколаїв : МНАУ, 2021. 171 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10379-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleІнноваційні технології виробництва продукції тваринництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innov_tehnol_vyrobn_prod_tvar_NEW.pdf4,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.