Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10469
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKurepin, Vyacheslav, scientific director-
dc.contributor.authorЄліневський, В. В.-
dc.contributor.authorYelinevsky, V.-
dc.date.accessioned2021-12-06T14:15:59Z-
dc.date.available2021-12-06T14:15:59Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЄліневський В. В. Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ТОВ ПП «Малицький» Миколаївський області // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві: матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 504-508.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10469-
dc.description.abstractСанітарно-гігієнічні вимоги устаткування і технологічного процесу виробництва сирокопчених ковбас в умовах ПП «Малицький» м. Миколаїв відповідає встановленим санітарно-гігієнічним та ветеринарно-санітарним нормам і правилам. У виробничих цехах розміщення устаткування виконане таким чином, що створені умови праці та безпеки виробництва, забезпечують проведення ветеринарно-санітарного контролю за виробничими процесами, якістю сировини і готової продукції, а також надають можливість миття, прибирання і дезінфекції.uk_UA
dc.description.abstractSanitary and hygienic requirements of the equipment and technological process of production of raw smoked sausages in the conditions of PE "Malytsky" of Nikolaev correspond to the established sanitary and hygienic and veterinary and sanitary norms and rules. In the production shops the equipment is placed in such a way that the working conditions and safety of production are created, provide veterinary and sanitary control over production processes, quality of raw materials and finished products, as well as provide washing, cleaning and disinfection.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectСанітарно-гігієнічні вимогиuk_UA
dc.subjectустаткуванняuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectбактеріологічні дослідженняuk_UA
dc.subjectохорона праціuk_UA
dc.subjectSanitary and hygienic requirementsuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectbacteriological researchuk_UA
dc.subjectlabor protectionuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ТОВ ПП «Малицький» Миколаївський областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
504-508.pdf433,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.