Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1065
Назва: Характеристика якісних показників яловичини бугайців різної вгодованості
Характеристика качественных показателей говядины бычков разной откормленности.
Description of quality indexes of bulls with different mass.
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Григор’єва, Г. С.
Григорьева, А. С.
Grygoreva, A.
Ключові слова: Бугайці
вгодованість
яловичина
активна кислотність
вологоутримуюча здатність
питома вага
Крупный рогатый скот
порода
бычки
активная кислотность
влагоудерживающая способность
удельный вес
Сattle
breed
bulls
active acidity ability
specific gravity
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Стріха Л. О. Характеристика якісних показників яловичини бугайців різної вгодованості / Л. О. Стріха, Г. С. Григор’єва // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013 – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 159-163.
Короткий огляд (реферат): Викладено результати досліджень впливу вгодованості бугайців української червоної молочної породи на якісні показники яловичини. Встановлено, що кращими показниками характеризувалась яловичина бугайців з високою живою масою
Изложены результаты исследований влияния откормленности бычков украинской красной молочной породы на качественные показатели говядины. Установлено, что лучшими показателями характеризовалась говядина бычков с высокой живой массой
The results of researched influence of fattened bulls of Ukrainian red suckling breed are expounded on the quality indexes of beef are given. It is set that the best indexes had the bull with high living маss
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1065
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2.
Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
visnik_2013-4(76)-tom2-ch2.pdf5,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.