Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10994
Назва: Розробка НАССР-плану для виробництва шинки на ФОП «Шкуринський О. М.»
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Патрєва, Людмила Семенівна
Patreva, Ludmila
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Патрєва Л. Розробка НАССР-плану для виробництва шинки на ФОП «Шкуринський О. М.» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2022. 93 с.
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження: система забезпечення безпеки при виробництві шинки на підприємстві ФОП «Шкуринський О. М.». Предмет дослідження – небезпечні фактори та критичні контрольні точки при виробництві шинки. Метою досліджень булo розробка НАССР-плану для виробництва шинки на підприємстві ФОП «Шкуринський О. М.». Відповідно до поставленої мети були визначені наступні завдання: - провести опис продукції; - вивчити технологічний процес виробництва шинки; - провести аналіз та скласти перелік потенційно небезпечних чинників при виробництві шинки; - визначити критичні точки контролю; - скласти НАССР-план виробництва шинки; - оцінити витрати на розробку і впровадження НАССР-плану. Основні методики досліджень: абстрактно-логічний, аналізу та синтезу, порівняння, експертний, аналітичний, статистичний, графічний. Для забезпечення безпеки при виробництві шинки на підприємстві ФОП «Шкуринський О. М.» можна зробити наступні пропозиції: 1. Провести впровадження системи HACCP на підприємстві для виробництва мясної продукції, яка користується найбільшим попитом серед споживачів. 2. На основі впровадження системи HACCP на підприємстві забезпечити зростання продажів продукції на внутрішньому ринку України. 3. Розглянути можливість виходу продукції на експортні ринки, що є однією з найголовніших вигід від упровадження систем управління безпечністю харчових продуктів, заснованих на НАССР.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10994
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом _Патрєва_ОС152_М.pdf762,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.