Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10994
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorПатрєва, Людмила Семенівна-
dc.contributor.authorPatreva, Ludmila-
dc.date.accessioned2022-02-14T14:12:06Z-
dc.date.available2022-02-14T14:12:06Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПатрєва Л. Розробка НАССР-плану для виробництва шинки на ФОП «Шкуринський О. М.» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2022. 93 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10994-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження: система забезпечення безпеки при виробництві шинки на підприємстві ФОП «Шкуринський О. М.». Предмет дослідження – небезпечні фактори та критичні контрольні точки при виробництві шинки. Метою досліджень булo розробка НАССР-плану для виробництва шинки на підприємстві ФОП «Шкуринський О. М.». Відповідно до поставленої мети були визначені наступні завдання: - провести опис продукції; - вивчити технологічний процес виробництва шинки; - провести аналіз та скласти перелік потенційно небезпечних чинників при виробництві шинки; - визначити критичні точки контролю; - скласти НАССР-план виробництва шинки; - оцінити витрати на розробку і впровадження НАССР-плану. Основні методики досліджень: абстрактно-логічний, аналізу та синтезу, порівняння, експертний, аналітичний, статистичний, графічний. Для забезпечення безпеки при виробництві шинки на підприємстві ФОП «Шкуринський О. М.» можна зробити наступні пропозиції: 1. Провести впровадження системи HACCP на підприємстві для виробництва мясної продукції, яка користується найбільшим попитом серед споживачів. 2. На основі впровадження системи HACCP на підприємстві забезпечити зростання продажів продукції на внутрішньому ринку України. 3. Розглянути можливість виходу продукції на експортні ринки, що є однією з найголовніших вигід від упровадження систем управління безпечністю харчових продуктів, заснованих на НАССР.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleРозробка НАССР-плану для виробництва шинки на ФОП «Шкуринський О. М.»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом _Патрєва_ОС152_М.pdf762,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.