Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11035
Назва: Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФГ «ЗОРЯ» Баштанського району
Автори: Кот Стах Петрович, науковий керівник
Kot Stah, scientific director
Бондаренко, Карина
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Бондаренко К. Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФГ «ЗОРЯ» Баштанського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник С. П. Кот. Миколаїв : МНАУ, 2022. 74 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається з вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій та списку використаних джерел. Робота виконана на 74 сторінках, містить 19 таблиць, 6 рисунків. Список літератури складає 54 літературних джерел та періодичних видань. Тема роботи: «Технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ФГ «Зоря» Баштанського району. Об’єктом дослідження були свині внутрішньопорідного тип породи дюрок української селекції «Степовий», великої білої породи зарубіжної селекції, породи ландрас французької селекції, а також їх помісі. Загальна кількість тварин, які підлягали дослідженню складало 60 голів, в тому числі 20 основних свиноматок. Метою досліджень було вивчення особливостей технології виробництва свинини та шляхів її удосконаленняв умовах ФГ «Зоря» Баштанського району. Для реалізації зазначеної мети були поставлені наступні завдання: 1. Проаналізувати відтворювальні якості піддослідних груп свиноматок; 2. Вивчити динаміку росту чистопорідного та помісного молодняку; 3. Дослідити відгодівельні якості помісних генотипів піддослідних груп тварин при відгодівлі до живої маси 100 і 120 кг; 4. Розрахувати економічну ефективність результатів досліджень. В результаті проведених досліджень встановлено, що для збільшення виробництва свинини найкраще використовувати молодняк поєднання ♀(ВБ×Л) × ♂Д при відгодівлі до живої маси 120 кг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11035
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Бондаренко_ОС204_М.pdf2,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.