Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11041
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorКатеринюк, О. А.-
dc.contributor.authorKateryniuk, O.-
dc.date.accessioned2022-02-18T10:00:45Z-
dc.date.available2022-02-18T10:00:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11041-
dc.descriptionКатеринюк О. А. Можливість застосування концепції ХАССП при виробництві м’яса // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 39-44.uk_UA
dc.description.abstractУ статті предметом нашого дослідження є біологічні небезпеки (мікробіологічні), які можуть виникнути в процесі вирощування тварин і забою їх на м'ясо під впливом мікроорганізмів. Впровадивши і підтримуючи систему ХАССП, підприємство володіє упевненістю в тому, що безпека дотримується. Воно має можливість уникнути застосування в процесі виробництва великого спектру потенційно небезпечних матеріалів, біологічних, хімічних та фізичних погроз для здоров'я людей, непродуктивних витрат фінансових коштів, витрат внаслідок псування, неправильного виробництва, неправильного вживання продукції покупцем.uk_UA
dc.description.abstractIn the article, the subject of our study are biological hazards (microbiological), which can occur in the process of raising animals and slaughtering them for meat under the influence of microorganisms. By implementing and maintaining the HACCP system, the company is confident that safety is met. It has the ability to avoid the use in the production process of a wide range of potentially hazardous materials, biological, chemical and physical threats to human health, unproductive financial costs, costs due to damage, improper production, improper use of products by the buyer.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectм'ясні тушіuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectвихід готової продукціїuk_UA
dc.subjectвтрати при термічній обробціuk_UA
dc.subjectфизико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectмікробіологічні показникиuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectmeat carcassesuk_UA
dc.subjectbeefuk_UA
dc.subjectyield of finished productsuk_UA
dc.subjectlosses during heat treatmentuk_UA
dc.subjectphysicochemical parametersuk_UA
dc.subjectmicrobiological indicatorsuk_UA
dc.titleМожливість застосування концепції ХАССП при виробництві м’ясаuk_UA
dc.title.alternativeThe possibility of applying the concept of HACCP in meat productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
39-44.pdf589,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.