Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11044
Назва: Місце органічного виробництва в концепції конкурентоспроможності аграрних підприємств
Автори: Федорчук, О. М.
Fedorchuk, O.
Федорчук, Є. М.
Fedorchuk, Ye.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Федорчук О. М., Федорчук Є. М. Місце органічного виробництва в концепції конкурентоспроможності аграрних підприємств // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 412-416.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11044
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
412-416.pdf745,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.