Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11070
Назва: Аналіз якісних показників сирокопчених ковбас
Інші назви: Analysis of quality indices of raw smoked sauses
Автори: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Михайліченко, Г. С.
Michailichenko, S.
Ключові слова: сирокопчені ковбаси
бактеріальні препарати
стартові культури
фізико-хімічні показники
органолептичні показники
вміст білка
вміст жиру
вміст вологи
raw smoked sausages
bacterial preparations
starting cultures
physicochemical parameters
organoleptic parameters
protein content
fat content
moisture content
Дата публікації: 2021
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Викладено результати досліджень якісних показників сирокопчених ковбасних виробів, виготовлених різними способами: традиційним та інтенсивним, з додаванням бактеріальних препаратів.Встановлено, що спосіб виготовлення впливає на фізико-хімічні та органолептичні показники ковбасних виробів. Кращими показниками органолептичної оцінки характеризувались вироби, у фарш яких додавали стартові культури, вони характеризувались вищими значеннями показнику виходу готової продукції та мали кращі показники зовнішнього вигляду, кольору на розрізі, консистенції.
The results of research on the quality of smoked sausages made in different ways: traditional and intensive, with the addition of bacterial preparations. It is established that the method of manufacture affects the physico-chemical and organoleptic characteristics of sausages. The best indicators of organoleptic evaluation were characterized by products to which minced meat was added starter cultures, they were characterized by higher values of the yield of finished products and had the best indicators of appearance, color in section, consistency.
Опис: Михайліченко Г. С. Аналіз якісних показників сирокопчених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16). С. 82-86.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11070
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
82-86.pdf601,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.