Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11078
Назва: Оцінка конкурентних позицій підприємств кондитерської галузі України
Автори: Цибань, А. О., науковий керівник
Tsyban, A., scientific director
Фесенко, В. О.
Fesenko, V
Дата публікації: 2021
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Фесенко В. О. Оцінка конкурентних позицій підприємств кондитерської галузі України // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 462-465.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11078
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
462-465.pdf767,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.