Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11078
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЦибань, А. О., науковий керівник-
dc.contributor.advisorTsyban, A., scientific director-
dc.contributor.authorФесенко, В. О.-
dc.contributor.authorFesenko, V-
dc.date.accessioned2022-02-23T11:47:49Z-
dc.date.available2022-02-23T11:47:49Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationФесенко В. О. Оцінка конкурентних позицій підприємств кондитерської галузі України // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 462-465.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11078-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleОцінка конкурентних позицій підприємств кондитерської галузі Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
462-465.pdf767,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.