Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11082
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЦибань, А. О., науковий керівник-
dc.contributor.advisorTsyban, A., scientific director-
dc.contributor.authorПостоловка, Д. І.-
dc.date.accessioned2022-02-23T13:18:46Z-
dc.date.available2022-02-23T13:18:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПостоловка Д. І. Проблеми підвищення якості та конкурентоспроможності продукції харчової промисловості // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 472-474.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11082-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleПроблеми підвищення якості та конкурентоспроможності продукції харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
472-474.pdf734,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.