Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11276
Назва: Розробка технології мафінів із використанням керобу та природних підсолоджувачів
Автори: Фарісєєв, А. Г., науковий керівник
Farisieiev, A., scientific director
Федянович, Г. В.
Fedianovych, H.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Федянович Г. В. Розробка технології мафінів із використанням керобу та природних підсолоджувачів // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 485-488.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11276
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
485-488.pdf752,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.