Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11277
Назва: Перспективи розробки технології безглютенових виробів з пісочного тіста
Автори: Фарісєєв, А. Г., науковий керівник
Farisieiev, A., scientific director
Хамза, Зерігат Омар
Khamza, Zerihat Omar
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Хамза Зерігат Омар. Перспективи розробки технології безглютенових виробів з пісочного тіста // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 492-496.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11277
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
492-496.pdf779,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.