Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11277
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorФарісєєв, А. Г., науковий керівник-
dc.contributor.advisorFarisieiev, A., scientific director-
dc.contributor.authorХамза, Зерігат Омар-
dc.contributor.authorKhamza, Zerihat Omar-
dc.date.accessioned2022-04-14T07:25:10Z-
dc.date.available2022-04-14T07:25:10Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationХамза Зерігат Омар. Перспективи розробки технології безглютенових виробів з пісочного тіста // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 492-496.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11277-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПерспективи розробки технології безглютенових виробів з пісочного тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
492-496.pdf779,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.