Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 13.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018ВПЛИВ ЗГОДОВУВАННЯ КОМБІКОРМІВ З РІЗНИМИ РІВНЯМИ ОБМІННОЇ ЕНЕРГІЇ НА ПОКАЗНИКИ ЗАБОЮ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВКравченко, Олена Олександрівна, науковий керівник; Кравченко, Елена Александровна, научный руководитель; Kravchenko, Helen, scientific director; Марченко, В.Ю.
2018ВПЛИВ ПОКАЗНИКІВ ЯЛОВИЧИНИ НА ВИХІД І ЯКІСТЬ ВАРЕНИХ КОВБАСПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Покотилова, Г.П.
2018ВИКОРИСТАННЯМ М’ЯСА РІЗНОЇ ВИДОВОЇ НАЛЕЖНОСТІ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Сморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник; Кушнір, А.В.; Коваленко, Р.С.
2018УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАССморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник; Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Артюх, І.О.; Швець, Г.О.
2020Модифікація рослинних субстратів для отримання продуктів подібних до м’ясаЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich, Olena, scientific director; Косенко, А. Р.; Kosenko, А.
2020Використання м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Піяк, С. С.; Piyak, S.
2020Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Стоцька, А. Р.; Stockaya, А.
2020Вплив показників яловичини на вихід і якість варенихПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Шелеп, М. О.; Shelep, M.
2020Виробництво ковбас з використанням м‘яса різної видової належностіПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Костенко, А. С.; Kostenko, A.
2020Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Полоз, А. О.; Poloz, A.