Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 14.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Фальсифікація молока. Що надходить на переробні підприємства?Назаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник; Назаренко, Инна Валериевна, научный руководитель; Nazarenko, Inna, scientific director; Малиновська, М. Д.; Malynovska, M.
2017Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиціСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Котовенко, Г. В.; Kotovenko, G.
2017АВТОМАТИЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ВИРОБНИЦТВІ КОНСЕРВОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель; Starodubets, Aleksey, scientific director; Татусько, А.С.
2018СУЧАСНА СИСТЕМА ОЦІНКИ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ КОРМІВСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель; Starodubets, Aleksey, scientific director; Гресь, О.В.
2018ЯКІСТЬ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ ВИРОБНИКІВ УКРАЇНИПатрєва, Людмила Семенівна, науковий керівник; Патрева, Людмила Семеновна, научный руководитель; Patreva, Ludmila, scientific director; Тютюнник, Ю.Ю.
2017ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВИМОГ ДСТУ ISO 17025:2006 ТА ДСТУ ISO 10012:2005 ВИПРОБУВАЛЬНИХ ЛАБОРАТОРІЙСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель; Strikha, Ludmila, scientific director; Бабіна, О. В.
2018УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІПатрєва, Людмила Семенівна, науковий керівник; Патрева, Людмила Семеновна, научный руководитель; Patreva, Ludmila, scientific director; Кириленко, А.А.
2018ОПТИМІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС РІЗНОЇ РЕЦЕПТУРИ В УМОВАХ ТОВ ВП «КАХОВСЬКІ КОВБАСИ»Левченко М.В., науковий керівник; Фенцик, І.О.
2018ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ФРУКТОВИХ КОНСЕРВІВ «КОМПОТ ІЗ СЛИВИ УГОРКИ ПОЛОВИНКАМИ»Коцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник; Коцюбенко, Анна Анатольевна, научный руководитель; Kotsyubenko, Anna, scientific director; Петрушенко, Г.О.
2018ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ З М’ЯСА ПТИЦІСморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник; Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Мащенко, І.О.; Кривошеєва, Я.В.