Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС З ВРАХУВАННЯМ ОСОБЛИВОСТЕЙ СИРОВИНИПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Подгурська, О.К.
2020Вплив системи управління на технологічні процеси дослідження якості насіння соняшникаСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Starodubets, Aleksey, scientific director; Кривошеєва, Т. І.; Krivosheeva, T.
2020Основні нормативні показники організації роботи в кав’ярняхСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Starodubets, Aleksey, scientific director; Сторожук, А. П.; Storozhuk, A.
2020Технологія виробництва напівкопчених ковбас з врахуванням особливостей сировиниПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Бублов, С. П.; Bublov, S.
2020Використання сертифікаційних схем вирощування посадкового матеріалу суниці садовоїСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Starodubets, Aleksey, scientific director; Кружкова, В. Я.; Kruzhkova, V.
2020Використання стандартизованих методів оцінювання ріпакуСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Starodubets, Aleksey, scientific director; Сірик, А. А.; Sirik, A.
2020Використання системи аналізу критичних точок у мясопереробній промисловості на базі підприемства ПП «Делікат»Каницька, Ірина Вікторівна, науковий керівник; Kanytska Iryna, scientific director; Спіра, В. Р.; Spira, V.; Крамар, В. П.; Kramar, V.