Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018ВПЛИВ ПОКАЗНИКІВ ЯЛОВИЧИНИ НА ВИХІД І ЯКІСТЬ ВАРЕНИХ КОВБАСПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Покотилова, Г.П.
2018ВИКОРИСТАННЯ ЯЛОВИЧИНИ ОДЕРЖАНОЇ ВІД ТВАРИН РІЗНИХ ВАГОВИХ КОНДИЦІЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель; Petrova, Olena, scientific director; Сіра, Ю.В.
2020Використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій для виробництва ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Могилівська, А. І.; Mogilevskaya, A.
2020Вплив показників яловичини на вихід і якість варенихПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Шелеп, М. О.; Shelep, M.
2020Використання яловичини для виробництва ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Чвир, А. А.; Chvir, A.
2021Можливість застосування концепції ХАССП при виробництві м’ясаПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Катеринюк, О. А.; Kateryniuk, O.
2021Вплив показників яловичини на вихід і якість варених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Папіровник, А. О.; Papirovnik, A.