Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 12.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Особливості годівлі свиней з використанням сполук селену в комбікормахКравченко, Олена Олександрівна, науковий керівник; Kravchenko, Helen, scientific director; Арутюнян, Л. С.; Arutunian, L.
2020Модифікація рослинних субстратів для отримання продуктів подібних до м’ясаЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich, Olena, scientific director; Косенко, А. Р.; Kosenko, А.
2020Особливості технології виробництва свинини в умовах ТОВ «Таврійські свині» Скадовського району Херсонської областіСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник; Starodubets, Aleksey, scientific director; Маковецький, Д. М.; Makovetskiy, D.
2020Використання м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Піяк, С. С.; Piyak, S.
2020Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Стоцька, А. Р.; Stockaya, А.
2020Вплив показників яловичини на вихід і якість варенихПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Шелеп, М. О.; Shelep, M.
2020Виробництво ковбас з використанням м‘яса різної видової належностіПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Костенко, А. С.; Kostenko, A.
2020Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Полоз, А. О.; Poloz, A.
2020Інноваційні технології виробництва варених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Шойко, К. М.; Shoiko, K.M.
2021Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатівПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Мельниченко, Д. С.; Melnichenko, D.