Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-9 зі 9.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Використання м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Піяк, С. С.; Piyak, S.
2020Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Стоцька, А. Р.; Stockaya, А.
2020Вплив показників яловичини на вихід і якість варенихПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Шелеп, М. О.; Shelep, M.
2020Виробництво ковбас з використанням м‘яса різної видової належностіПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Костенко, А. С.; Kostenko, A.
2020Удосконалення технології виготовлення напівкопчених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Левицька, М. С.; Levicka, M.
2020Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Полоз, А. О.; Poloz, A.
2020Інноваційні технології виробництва варених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Шойко, К. М.; Shoiko, K.M.
2021Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лініїПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Гава, І. І.; Gava, I.
2021Вплив показників яловичини на вихід і якість варених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Папіровник, А. О.; Papirovnik, A.